Image
Image
Facebook Instagram Youtube
Image

MANIA - Završna dekorativna boja na vodenoj bazi sa metalik-sjajnim efektom

Image

Vodena boja, vodonepropusna i umereno prozračna, laka za nanošenje, idealna za profesionalnu upotrebu jer je izuzetno kompatibilna i ima odlična svojstva prianjanja i obradivosti na širokom spektru podloga Idealan za enterijere, neprozirne, bez mirisa, polu-obloga, formulisan sa akrilnim smolama u emulziji na bazi vode.Senčeni mat biserni efekat. Dekorativna završnica za enterijere koja pruža svež i teksturizovani efekat. Zahvalna je za dekorisanje mesta u kojima želite da kreirate prijatan izgled bisernog mat efekta, obogćenog svetlim i senčenim efektom. Može se izrađivati u raznim kombinacijama boja i različitim načinima aplikacije. Može se nanositi kako na ravne, tako i na neravne površine, kao npr. Travertino.                      
BOJE: Po uzorcima, raspon boja se može proširiti korišćenjem sistema Arreghini Colors 16. Boja može malo varirati od jedne proizvodne serije do druge; Stoga je važno da se posao završi istom serijom.                  
UPOTREBA: Idealna je kao završni sloj za stvaranje impresivnog dekorativnog efekta kako u javnom tako i u privatnom okruženju, kada je potrebna posebna dekoracija. Učinak teksture zavisi od kreativnosti aplikatora i primijenjenoj količini, zbog čega su uzorci samo indikativni.Pre nego što obavite stvarni posao, uradite uzorke koristeći demonstracijski panel. Obezbedite ravnomernu površinu, radite sa istim alatom i jednim aplikatorom samo u završnoj fazi, i obezbedite neprekidno neprekidno pokrivanje celog zida mokrim na vlažnim mestima.
RAZREĐIVANJE: do 10% po zapremini sa vodom.                                                                               
POKRIVNOST: 8-10 m2 / l po sloju.                                                                                                                        
SUŠENJE : 5-8h;  Potpuno suva za 24h; Optimalna otpornost na pranje 5 dana.                                                               
TEMPERATURA PRIMENE: + 5 ° C + 30 °C.                                                               

SKLADIŠTENJE: + 5 ° C e + 30 ° C

RAZREĐIVANJE10% sa vodom

SUŠENJESuvo nakon nanošenja 5-8 sati
Potpuno suvo nakon 24h

POKRIVENOST 8-10 m2 / l po sloju
SKLADISTENJE+5°C +30°C
TEMPERATURA_PRIMENE+5°C +30°C
Image