Image
Image
Facebook Instagram Youtube
Image

FIBER - Vodootporna boja na vodenoj bazi

Image

Dekorativni materijal sa efektom tkanine ,  koji će omogućiti taktilni osećaj iscrtavanja na zidovima. Proizvod sadrži akrilnu smolu na vodenoj bazi , koju karakteriše dobro prianjanje na površine i vodoperivost. Konačni rezultat najefektini je kada koristite Fiber Fondo -podlogu za teksturu i Fiber Finitura boje.                               
Vodena boja, vodonepropusna i umereno prozračna, laka za nanošenje, idealna za profesionalnu upotrebu jer je izuzetno kompatibilna i ima odlična svojstva prianjanja i obradivosti na širokom spektru podloga. Formulisana sa akrilnim smolama u vodenoj emulziji, idealna za kreiranje specijalnih dekoracija sa efektom vlakana, mekana i teksturna na dodir. Lako se čisti, bez mirisa, posebno je pogodna za slabo ventilisane prostore, formulisana je sa visokokvalitetnim materijalima za niski uticaj na životnu sredinu, smanjeno zagađenje i minimalne emisije , kako bi se sačuvala dobrobit i sigurnost svojih korisnika i onih koji žive u okruženju.              
BOJE: Po uzorcima. Boja se može proširiti korišćenjem sistema Arreghini Colors 16. Boja se može malo razlikovati od jedne proizvodne serije do druge; Stoga je važno da se posao završi istom serijom.                  
UPOTREBA: Idealna je kao završni sloj za stvaranje impresivnog dekorativnog efekta kako u javnom tako i u privatnom okruženju, kada je potrebna posebna dekoracija. Učinak teksture zavisi od kreativnosti aplikatora i primenjenoj količini, zbog čega su uzorci samo indikativni.Pre nego što obavite stvarni posao, uradite uzorke koristeći demonstracijski panel. Obezbedite ravnomernu površinu, radite sa istim alatom i jednim aplikatorom samo u završnoj fazi, i obezbedite neprekidno pokrivanje celog zida mokrim na mokro.                      
RAZREĐIVANJE: 10-15% sa vodom                                                                                                       
POKRIVENOST: 3-5 m2 / l po sloju                                                                                                           
SUŠENJE: Suvo nakon nanošenja 5-8 sati; Potpuno suvo nakon 24h;                       

Optimalna otpornost na pranje 5 dana                                                                                                       
TEMPERATURA PRIMENE: + 5 ° C + 30 °C.                                                                                           
SKLADIŠTENJE: + 5 ° C e + 30 ° C.

RAZREĐIVANJE10-15% sa vodom

SPREMAN ZA UPOTREBUSPREMAN ZA UPOTREBU  

SUŠENJESuvo nakon nanošenja 5-8 sati
Potpuno suvo nakon 24h

POKRIVENOST3-5 m2 / l po sloju
ČETKA

 VALJAK

TEMPERATURA PRIMENE 
+ 5 ° C + 30 °C

SKLADIŠTENJE+ 5 ° C e + 30 ° C
Image