Italijanska kompanija  CapArreghini je specijalizovana za proizvodnju dekorativnih boja i materijala za enterijer i eksterijer , i materijale i boje za građevinsku industriju .

Sa tradicijom dugom 70 godina  u proizvodnji i distribuciji boja i materijala za građevinsku industriju , upotrebom najkvalitetnih sirovina i  poštovanjem i unapređivnjem  ekoloških standarda   pokazala se kao  jedna od vodećih kompanija u svojoj delatnosti .

Od 2019 godine  proizvodi kompanije Caparreghini – dekorativne boje , dekorativni materijali i boje za enterijer i eksterijer dostupni na područiju Srbije  i Crne Gore .

Kao ekskluzivni zastupnici za italijanski brend u mogućnosti smo da Vam ponudimo kompletnu liniju proizvoda Generation art , sa svim ponuđenim dekorativnim bojama i materijalima za enterijer i eksterijer i to: 

Mineralni dekorativni materijali za enterijer i eksterijer :

Dekorativni materijali za enterijer sa peskom :

Dekorativni materijali glatkog efekta , poznatiji kao “ Ottocento ” :

Ostali dekorativni materijali i boje :

Visokokvalitetne akrilne boje za zidove i boje za zidove na vodenoj bazi :

Podloge i zaštite za molerske dekorativne tehnike:

i  majstorima koji su uspešno završili kompletnu obuku  u italiji za izvođenje  molerskih tehnika i dekorativnih tehnika.

Strast , profesionalizam i kvalitet su vrednost puta CAP Arreghini razvoja. Priča koja ima svoje korene još od 1950. godine , kada je osnivač Adolfo Arreghini , slikar i stručni restaurator , koji se obučavao u Veneciji ,počeo da proizvodi boje nepohodne za svoju profesiju.

Tokom godina kompanija se razvijala i prilagođavala potrebama tržišta, zadovoljavajući i čak predviđajući potrebe tržišta. Postaju  deoničarsko društvo 1988. godine. CAP Arreghini je u mogućnosti da interpretira transformacije kompanije kombinovanjemtehnološke evolucije sa tradicijom ,pouzdanošću i odgovornošću preduzeća.

Danas je CAP Arreghini DOO zahvaljujući svom sedamdsetogodišnjem iskustvu i naprednom predviđanju i umeću ,efikasna i usmerena kompanija, koja posvećuje veliku pažnju tehnološkim inovacijama, istraživanju i razvoju rešenja , koja nude visoke performanse, odličan prinos i maksimalnu sigurnost i posebnu pažnju po pitanju životne sredine.

Sva proizvodnja je 100% proizvedena u Italiji , vrednost koja izražava veliku posvećenost čitavom proizvodnom ciklusu i njegovom složenošću.

Lider u distributivnoj prodajnoj mreži na nacionalnoj sceni, CAP Arreghini doo je jedina kompanija koja nudi niz proizvoda tako komplikovanih i raznovrsnih, namenjenih najrazličitijim aplikacijama, potvrđujući profesionalnos i pouzdanost.

Distributivni sistem CAP Arreghini je čvrsta referenca koja osigurava brzu isporuku i efikasnost proizvoda i usluga kako za nacionalno tako i za inostrano tržište.

Prodajna mreža rasprostranjena je u celom svetu , u Srbiji od Januara 2019. Ekskluzivno pravo uvoza ,prodaje i distribucije dobila je kompanija Enterijer Tim doo , koji u oblasti završnih građevinskih radova i zidnih molerskih tehnika na domaćem tržištu od 2015.godine .